Katja Kean

 


Katja Kean
  • Navn: Sussi La Cour
  • Alias: Katja Kean, Katja K
  • Født: 1968
  • Hjemby: København
  • Højde: 175 cm.
  • Vægt: 58 kg.
  • BH størrelse: D-skål
  • Mål: 85-57-82
  • Øjenfarve: Blå
  • Hårfarve: Blond
  • Pornodebut: 1997
  • Aktiv: 1997-2000
  • Profession:
  • • Skuespiller
  • • Erhvervskvinde

 

Katja Kean, senere kendt under navnet Katja K, er umiskendeligt den største danske pornostjerne vi har haft i nyere tid. Katja debuterede som 29 årig i 1997 i 3 nordisk producerede pornofilm, blandt andet sammen med danske Zentropra. Efterfølgende rejste hun til USA hvor hun hurtigt fik sit store gennembrud og arbejdede sammen med flere af de største instruktører, producenter og modeller i branchen. Karrieren toppede i 1999 hvor hun blev “contract girl” for en af de største pornoproducenter i verden “Sin City”. Året efter blev hun både nomineret til prisen som bedste nye talent “Best new starlet” og bedste kvindelige skuespillerinde, ved pornobranchens svar på Oscar uddelingen, “AVN awards” i Las Vegas. Samme år valgte hun dog at indstille karrieren og vende tilbage til Danmark. Siden hen har Katja ernæret sig som skuespiller i serien “Langt fra Las Vegas”, og har skrevet sin selvbiografi. I 2004 forsøgte hun sig som iværksætter med lingeri virksomheden “Katja K Studio”, som senere desværre måtte dreje nøglen om.

 

Filmografi (Udvalgte)

  • • Nordiska nybörjare (1997)
  • • Katja Kean (filmet 1997, udsendt 2007)
  • • Katja Kean – Dina Jewel (filmet 1997, udsendt 2007)
  • •Constance (1998)
  • •Private black label 1 (1998)
  • • Private black label 2 (1998)
  • • Eden Erotica #1: For Sale (1998)
  • • Fatal Orchid 1+2 (1998)
  • • Girls Next Door 4 (1998)
  • • Katja Kean’s Sports Spectacular (1998)
  • • Private Solid Gold 1 (1998)
  • • That’$ Life 2 (1998)
  • • Tripple X Files 6: Do You Know Katja Kean? (1998)
  • • Private Casting 21 (2000)
  • • Virtuoso (2000)
  • • Blonds (2000)
  • • Consenting adults (2000)
  • • Virtuosu (2000)
  • • Private black label 15 (2000)
  • • The best og Juli Ashton (2000)
  • • Pick-up lines 47 (2000)
  • • Blowjob fantasies 8 (2000)
  • • Watchers (2000)
  • • 150 kaskader 8 (2000)
  • • Langt fra Las Vegas (2000-2003)
  • • Private gold 30: Fatal orchid 1 (1998)
  • • Private gold 31: Fatal orchid 2 (1998)
  • • Blondes (1999)
  • • Escorts (1999)
  • • Flesh for Fantasy (1999)
  • • Midas Touch (1999)
  • • Millennium Y2K (1999)
  • • Pink Prison (1999)
  • • Pin-Ups (1999)
  • • Pretty Girls (1999)
  • • Ritual (1999)
  • • Under Dressed (1999)
  • • The best of my Private (1999)
  • • Lipstick (2000)

 

 

 

 

 

Billedgalleri

 

Vi Anbefaler

Dansk Videosex er den ultimative side for dig som elsker dansk porno. Her finder du alt fra frække stripshows og pigeonani, til lesbiske scener og hardcore porno. Som en ekstra bonus får du også flere danske pornofilm i fuld længde. Du får altid over 35 timers dansk porno med alle de frækkeste danske modeller. Se både professionelle pornostjerner og frække amatørmodeller.

Prøv Dansk Videosex i 3 dage for kun 39 kr.


CLOSE
CLOSE